• Merhaba sevgili menajerler. Forumumuz ziyaretçilerimize açılmıştır ancak kapalı beta süreci tamamlanana kadar üyelik alımlarına kapalıdır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Lucas Da Cunha - Football Manager 2026 Profili

TEKNİK VERİLER
Bitiricilik10
Dripling12
İlk Kontrol14
Kafa Vuruşu7
Markaj10
Orta Yapma12
Pas15
Teknik14
Top Kapma13
Uzaktan Şut10
DURAN TOPLAR
Korner12
Penaltı Kullanma13
Serbest Vuruş14
Uzun Taç4
MENTAL VERİLER
Agresiflik10
Cesaret12
Çalışkanlık14
Karar Alma13
Kararlılık14
Konsantrasyon12
Liderlik14
Önsezi13
Özel Yetenek15
Pozisyon Alma13
Soğukkanlılık12
Takım oyunu14
Topsuz alan13
Vizyon14
Veri Ortalaması13
FİZİKSEL VERİLER
Çeviklik14
Dayanıklılık14
Denge13
Güç10
Hız13
Hızlanma13
Zıplama6
Vücut Zindeliği15
Veri Ortalaması12
BİYOLOJİK VERİLER
Yaş24
Boy (cm)174
Sol Ayak100
Sağ Ayak65

Sinyor Sponza'nın Analizi

Pas kalitesi ve oyun görüşü, sahada topu dağıtırken sürekli doğru opsiyonu aramasını sağlıyor yaratıcılığının zirve yaptığı anlarda serbest vuruşlardan gelen net sonuçlar bu vizyonun dışa vurumu. İlk kontrolü ve tekniği, dar alanda topu saklayıp çıkmasına izin verirken, agresifliğinin limitli oluşu pres anında rakibi hırpalayamamasına yol açıyor. Dribling ve hızlanma kombinasyonu orta seviye, bu yüzden adam eksiltmekten çok ayağındaki pas tehdidiyle var oluyor.

zıplama ve güç verileri, hava toplarında ve ikili mücadelelerde rakibin bir adım gerisinde kalacağını apaçık gösteriyor bu eksikliğini yüksek çalışkanlık ve toparlanma hızıyla kapatmaya çalışması takdire şayan ama yetersiz. Doğal kondisyonu ve dayanıklılığı sayesinde doksan dakika boyunca tempo düşüşü yaşamaması, pozisyon alma sezgisiyle birleştiğinde top kapma becerisini işlevsel kılıyor. Ancak cesaret seviyesi, kritik hava toplarında veya sıyrılması gereken anlarda geri adım atmadığını gösterse de, üst düzey fiziksel çarpışmalarda yetersiz kalıyor.

Liderlik vasfı ve takım oyunu, sahada doğal bir sorumluluk alanı yaratmasını sağlıyor birleştirici rolü kısıtlı fiziğini maskeleyen en değerli tehdidi. Soğukkanlı karar alma mekanizması, uzaktan şut girişimlerinde istikrarsız bitiriciliğini dengeleyemiyor, bu da onu ceza sahası dışından sürpriz gol yerine esas olarak bir ritim düzenleyiciye dönüştürüyor. Çift ayak yapısı ve çok yönlü mevki bilgisi, rotasyon şansını artırsa da, hiçbir bölgede yeri garanti bir elit performans vaat etmiyor.

73
Değerlendirme Puanı (100 üzerinden)
Potansiyel vaat ediyor, doğru yönlendirmeyle üst seviyeye yaklaşabilir.
Benim Tavsiyem
Öncelik verilebilir

Oyuncu Bilgileri

Oyuncu
Lucas Da Cunha
Uyruk
Fransa
Pozisyon
DM, MC, AMC
Milli Maç
-
Milli Gol