• Merhaba sevgili menajerler. Forumumuz ziyaretçilerimize açılmıştır ancak kapalı beta süreci tamamlanana kadar üyelik alımlarına kapalıdır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Mohamed Itim - Football Manager 2026 Profili

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Database
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
TEKNİK VERİLER
Bitiricilik8
Dripling13
İlk Kontrol12
Kafa Vuruşu5
Markaj6
Orta Yapma10
Pas13
Teknik10
Top Kapma7
Uzaktan Şut8
DURAN TOPLAR
Korner7
Penaltı Kullanma1
Serbest Vuruş6
Uzun Taç5
MENTAL VERİLER
Agresiflik14
Cesaret4
Çalışkanlık8
Karar Alma9
Kararlılık4
Konsantrasyon8
Liderlik13
Önsezi8
Özel Yetenek12
Pozisyon Alma4
Soğukkanlılık6
Takım oyunu8
Topsuz alan11
Vizyon9
Veri Ortalaması8
FİZİKSEL VERİLER
Çeviklik9
Dayanıklılık12
Denge8
Güç4
Hız11
Hızlanma13
Zıplama13
Vücut Zindeliği6
Veri Ortalaması10
BİYOLOJİK VERİLER
Yaş28
Boy (cm)185
Sol Ayak100
Sağ Ayak55

Sinyor Sponza'nın Analizi

Mohamed Itim, topu ayağına aldığında ileriye doğru hareketlenme isteği ve hızlanmasıyla dikkat çekiyor. Top sürme becerisi ve yaratıcılığı, dar alanlarda pas bağlantıları kurma potansiyelini işaret etse de, bu olumlu anlar genellikle son vuruş veya son pas aşamasında eriyor. İlk kontrolü zaman zaman sorunlu, bitiricilik yeteneği ise bir hücum oyuncusu için kabul edilemez seviyede. Kanattan yaptığı ortalar da yeterli isabeti taşımıyor.

Saha içindeki karar alma mekanizması zayıf, baskı altında soğukkanlılığını koruyamıyor ve basit top kayıplarına yol açıyor. Cesaret eksikliği ve pozisyon bilgisi yetersizliği, onu savunma geçişlerinde bir açık hedef haline getiriyor. Rakip baskısı arttığında konsantrasyonu hızla düşüyor, bu da takım savunmasına katkısını ciddi şekilde baltalıyor. Fiziksel olarak da yetersiz, zayıf gücü ve denge eksikliği, ikili mücadelelerde kolayca saf dışı kalmasına neden oluyor, bu da topu koruma yeteneğini sınırlıyor.

Agresifliği ve liderlik vasfı, takım içinde bir ses olmasına olanak tanıyor, bu özellikler düşük kararlılığı ve doğal kondisyonuyla birleşince, uzun vadede istikrarlı bir performans sergilemesini şüpheli kılıyor. Temel zihinsel ve fiziksel eksiklikleri göz önüne alındığında, ciddi bir yatırım ve uzun süreli, yoğun bir gelişim programı gerektiriyor. Mevcut haliyle, daha üst seviye bir takımın kadrosunda yer bulması için büyük bir dönüşüm geçirmesi şart. Bu haliyle, riskli bir yatırım profili çiziyor.

45
Değerlendirme Puanı (100 üzerinden)
Temel seviyede katkı verebilir, ancak ciddi gelişim gerektirir.
Benim Tavsiyem
Alternatiflere de göz atmalısın

Oyuncu Bilgileri

Oyuncu
Mohamed Itim
Uyruk
Cezayir
Pozisyon
AML, AMC, ML
Milli Maç
-
Milli Gol